Huzurevi sakinlerinin konseri ayakta alkışlandı Huzurevi sakinlerinin konseri ayakta alkışlandı

45 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu! 45 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu!

Bolu Haber – Bolu'da iki komşu arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre, bir genç iş yerini yıkarken suyun komşusunun dükkanına sızdığını iddia etti ve çıkan tartışma sonucunda tabanca ile 3 el ateş ederek komşusunu yaraladı.

Terziler bayram mesaisinde Terziler bayram mesaisinde

Olay, Ovadüzü Mahallesi 308 Sokak'ta saat 15.30 sularında gerçekleşti. Karaağaç Mahallesi'nde bulunan N.A. (56) isimli kişi, iş yerini suyla temizlemek için su kullanmıştı. Bu sırada komşusu Y.U.Ş. (20) ile suyun kendi dükkanına girdiği konusunda bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından N.A., aracıyla bölgeden ayrıldı. Ancak Y.U.Ş., onu takip ederek önünü kesti. Araçtan inen N.A.'ya Y.U.Ş., tabanca ile üç el ateş etti. N.A. her iki bacağına isabet eden kurşunlarla yaralandı, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. N.A'nın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Temizlik çalışmalarında tonlarca çöp toplandı! Temizlik çalışmalarında tonlarca çöp toplandı!

Olayın ardından polis, soruşturma başlattı. Komşular arasında çıkan bu şiddet olayının detayları araştırılıyor. İHA

Sokak ortasında rezillik! Kadını darp etti, küfürler yağdırdı Sokak ortasında rezillik! Kadını darp etti, küfürler yağdırdı

AW923270_03

AW923270_02

AW923270_01

Editör: Virda Şahin