Zonguldak’ta evli 2 çocuk annesi şair, yazar ve aynı zamanda bu yıl Bülent Ecevit Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Selma Aydın, geçtiğimiz günlerde Aşk Şairin Kıblesidir adlı şiir ve Organik Nine Hikayeleri adlı çocuk kitabı çıkardı.

Aydın, çıkarmış olduğu iki kitabın Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı(ZOKEV)’in destekleri ile Maden Mühendisleri Odasında imza gününü ve söyleşini yaptı.

Maden Mühendislerinde düzenlenen imza ve söyleşi gününe, ZOKEV Başkanı Kürşad Coşgun, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, önceki dönem Çalışma ve İşkur Müdürü Gönül Demirsu, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Selma Aydın, “Bugün benim için çok değerli bir gün. Bugün burada sizlere değerli iki kitabımın tanıtımını ve söyleşisini yapıyorum. Bende emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün buralara gelmek kolay olmadı. Artık birde üniversiteliyim. İnşallah kazanmış olduğu Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü en iyi şekilde tamamlamak istiyorum. Katkılarından dolayı başta ZOKEV olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından şair yazar Selma Aydın, katılımcılara çıkarmış olduğu Aşk Şairin Kıblesidir adlı şiir ve Organik Nine Hikayeleri adlı çocuk kitabını imzaladı. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi