Bölgesel Amatör Ligdeki ilk sezonunda lige 3-0 Kozlu Belediyespor galibiyetiyle başlayan Alaplı Belediyespor’a stat şoku! Sarı-Mavili takım, Alaplı İlçe sahasındaki tadilat çalışmalarının henüz bitmemesi nedeniyle ilk iç saha maçını dışarıda oynamak zorunda kalacak.

Yeni yükseldiği Bölgesel Amatör Ligde, sezonu 3-0 hükmen galibiyetle açan Alaplı Belediyespor, ikinci haftada evinde Eskişehir Yunusemrespor’la oynayacağı maça hazırlanıyor. Normal şartlarda Alaplı İlçe sahasında oynanması gereken karşılaşma, soyunma odaları ve tribündeki tadilat çalışmalarının devam etmesi üzerine, rakip takımlar arasında yer alan Ereğli Belediyespor’un iç saha maçlarını oynadığı Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’na alındı. 22 Ekim Pazar günkü karşılaşmanın başlama saati 14.00 olarak açıklandı.

Alaplı Belediyespor taraftarı ve camia, bu işe oldukça tepkili. Uzun tatil döneminde yapılmayan tadilat çalışmalarının sezon içine denk getirilmesine bir anlam veremeyen Sarı-Mavililer, kısa sürede kendi sahasına kavuşmak istiyor. 

Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor

İKİNCİ HAFTA HEYECANI YAŞANACAK

Öte taraftan, 6’ncı grupta ikinci hafta karşılaşmalarının tamamı 22 Ekim Pazar günü oynanacak. Kırşehir, Ankara, Bolu, Zonguldak ve Düzce’nin ev sahipliği yapacağı karşılaşmaların tamamı 14.00’te başlayacak.

Söz konusu illerdeki maçlarda, Kırşehir Gençlik Hizmetleri-Sincan Belediyespor, 1926 Polatlı Belediyespor-Eskişehir Demirspor,  Geredespor-Ankara TKİ Spor, Alaplı Belediyespor-Eskişehir Yunusemrespor, Çilimli Belediyespor-Ereğli Belediyespor, Gölbaşı Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor ve Eskişehirspor-Kozlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor, ligden çekilen Kozlu Belediyespor’la karşılaşacağı için oynamadan 3 puan kazanacak.

22 EKİM PAZAR

Saat 14.00 Kırşehir Gençlik Hizmetleri-Sincan Belediyespor

Saat 14.00 1926 Polatlı Belediyespor-Eskişehir Demirspor

Saat 14.00 Geredespor-Ankara TKİ Spor

Saat 14.00 Alaplı Belediyespor-Eskişehir Yunusemrespor

Saat 14.00 Çilimli Belediyespor-Ereğli Belediyespor

Saat 14.00 Gölbaşı Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor

Saat 14.00 Eskişehirspor-Kozlu Belediyespor

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ