Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk hedefleyen Ereğli Belediyespor’un 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’dan transfer ettiği Hüseyin Yılmaz, eflatun-beyazlı forma altında ilk gol sevinci yaşadı. 30 yaşındaki solak orta saha, 3’üncü haftada iç sahada oynanan ve 3-0’lık net skorla kazanılan Gölbaşı Belediyespor maçında, ilk golün asistini yaparken, üçüncü golün imzasını attı.

Teknik direktör Cahit Terzi’nin ilk iki maçta olduğu gibi yine banko oynattığı Yılmaz, karşılaşmaya çok iyi başladı. Orta alanda büyük sorumluluk üstlenen Zonguldaklı futbolcu, takımı bir maestro gibi yönetirken, 4’üncü dakikada Uğurcan Köse’nin attığı gole ortak oldu. Kendi yarı sahasında sahip olduğu topu hiç bekletmeden savunmanın arkasına doğru gönderen Hüseyin, takım arkadaşına gol zemini hazırladı. 

Maçın hemen başında kazanılan golde büyük pay sahibi olan Hüseyin Yılmaz, ikinci yarının başında bir kez daha sahne aldı. 46’ncı dakikada sağ kenardan yapılan ortada, ceza sahası yayı üzerinde koşu halinde iyi pozisyon alan Yılmaz, kalecinin önde olduğunu görür görmez önünde seken topa uçarak kafayı vurdu, yükseklik kazanan top köşeden ağlarla buluştu.

Üst seviye oynadığı maçta akıl dolu asistini, müthiş golle taçlandıran Hüseyin Yılmaz, ilk gol sevincini önce taraftarla ardından da teknik direktör Cahit Terzi’yle paylaştı.

Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü

Bir asist, bir golle Gölbaşı Belediyespor karşısında performans zirvesi yapan Hüseyin Yılmaz, skora katkı sağlayan futboluyla Bölgesel Amatör Lig’de 3’üncü haftanın karmasına girdi. Ayrıca Yılmaz’ın attığı kafa golü, haftanın en iyi 3 golünden biri oldu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ