Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) listesinden milletvekili seçilen HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı’nın meclis yemini ile ilgili sözleri dikkat çekti. 
AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR milletvekili Serkan Ramanlı'nın Meclis yemini ile ilgili sözleri dikkat çekti. Ramanlı, daha önce yemin metninin doğru olmadığını ve değiştirilmesi gerektiğini savunurken yaptığı son açıklamada ise “Milletvekili yemini konusunda hiçbir tereddüt yok. Herkes kurallara uymak zorunda. Biz de uyacağız.” dedi.
Yemin metninin değiştirilmesi gerektiğini belirten Ramanlı, "Biz yemin metninin doğru bir metin olduğunu düşünmüyoruz, hiç kimse bir ideoloji üzerine yemin etmemelidir. Ben CHP'li değilim. CHP'nin altı oku üzerine ben niye yemin ediyorum. Biz diyoruz ki bütün ideolojilerden insanlar sıyrılsın" dedi. 
Ramanlı daha sonra sözlerinin üzerinden algı yaratıldığını öne sürerek sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaptı. Ramanlı “Milletvekili yemini konusunda hiçbir tereddüt yok. Herkes kurallara uymak zorunda. Biz de uyacağız” dedi. Haber Merkezi

Bir zam daha yolda! Cuma gününden itibaren geçerli  Bir zam daha yolda! Cuma gününden itibaren geçerli 

Bir sitede 20 kedi parçalanmış şekilde ölü olarak bulundu Bir sitede 20 kedi parçalanmış şekilde ölü olarak bulundu

Firari hükümlü polise yakalanmamak için 2'nci kattan atladı Firari hükümlü polise yakalanmamak için 2'nci kattan atladı

5 kişilik cinayet zincirinde arama çalışmaları Çatalca’da devam ediyor 5 kişilik cinayet zincirinde arama çalışmaları Çatalca’da devam ediyor

Tıp Fakültesinde Oto Yangını! Tıp Fakültesinde Oto Yangını!

Editör: Virda Şahin