2. Ligde, Zonguldak Kömürspor’un rakipleri arasında yer alan İskenderunspor’un 38 yaşındaki atletik performans antrenörü İbrahim Halil Ölmez’den acı haber. Enkaz altından sağ çıkarılan Ölmez, hastanede hayatını kaybetti.

İbrahim Halil Ölmez, eğer deprem olmasaydı 12 Şubat Pazar günü Hatay Kırıkhan İlçe Stadı’nda oynanacak Zonguldak Kömürspor-İskenderunspor maçında, kırmızı-lacivertli takıma rakip olarak sahada olacaktı.

İbrahim Halil Ölmez’in vefatı üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), başsağlığı mesajı yayınladı. Resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda, “TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un atletik performans antrenörü İbrahim Halil Ölmez'in ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

İbrahim Halil Ölmez'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve İskenderunspor camiasına başsağlığı dileriz.

Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun.” denildi.

İskenderunspor Kulübü büyük acı üzerine “Yaşanılan deprem sonrası enkazdan çıkartılarak yoğun bakıma alınan antrenörümüz İbrahim Halil Ölmez’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” şeklinde paylaşımda bulundu.

Ölmez’in, bu sezon kısa bir süre görev yaptığı Karacabey Belediyespor Kulübü de acıyı paylaştı.

Kulüp tarafından yayınlanan baş sağlığı mesajında, “Enkazdan sağ olarak çıkartılan fakat daha sonra hastanede vefat eden kulübümüz eski antrenörlerinden İbrahim Halil Ölmez’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere İskenderunspor ve camiamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcularından Emre Kara, çok yakından tanıdığı ve daha önce birlikte çalıştığı İbrahim Halil Ölmez’in vefatı üzerine duygu dolu paylaşımda bulundu. Kara, “Hocam, güzel kalpli hocam. Allah’ım mekanını cennet eylesin” paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi.

Ölmez, Gaziantep Diclespor, Gaziantep Zeugmaspor, Reaksiyon Spor Kültür ve Sanat, Karşıyaka Gençlikspor ve Kerküt Gençlik ve Spor kulüplerinde amatör takım teknik sorumlusu, Sarıyer, Sakaryaspor, Uşakspor, İnegölspor, Karacabey Belediyespor ve İskenderunspor kulüplerinde ise atletik performans antrenörü ile maç ve performans analisti olarak görevlerde bulunmuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ