14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonucu Ak Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Muammer Avcı, “Biz milletin iradesinin üzerinde bir irada tanımıyoruz” dedi.

Bizim gerek Zonguldak’la alakalı gerekse ülkemizle alakalı düşüncemiz ve hedeflerimiz var diyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı; “Bu hedeflerle ilgili inşallah elimizden gelen gayreti ortaya koyacağımızı ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’nci tura kalması ihtimaline karşıda ben inanıyorum ki saygıdeğer cumhurbaşkanımız çok daha güçlü bir şekilde, güçlü bir temsil ile birlikte yerini tekrar muhafaza edecektir ve o meşhur balkon konuşmasını tekrar icra edecektir” dedi.

Gazipaşa Caddesinde vatandaşların samimi bir şekilde tebrik ettiği ve başarılar dilediği Ak Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Muammer Avcı, konuşmasına şöyle devam etti:

İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor! İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor!

MİLLETİN İRADESİNİN ÜZERİNDE BİR İRADE TANIMIYORUZ

“Öncelikle 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizin Zonguldak’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. 14 Mayıs seçimleri seçim kampanyasında belirttiğimiz gibi bizler için istiklal ve istikbal mücadelesi gibi bir seçim atmosferiydi. Aziz milletimizin feraseti ve basireti bizleri şuanda Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 1’inci parti olarak ödüllendirdi. Milletimiz böyle öngördü. Biz milletin iradesinin üzerinde bir irada tanımıyoruz. Bu seçimlerin öncelikle uhuletle ve suhuletle geçmesi çok sevindirici. Şuanda Zonguldak’ımızda ve ülkemizde kayda değer bir olayın olmadığını görüyoruz. Seçimlere katılımında oldukça yüksek seviyelerde olduğunu biliyoruz. Bunlarda demokrasimiz açısından sevindirici.

HİÇBİR ŞEKİLDE İVME KAYBI YAŞAMADIĞIMIZI GÖRÜYORUZ

Biz 5 milletvekili adayı olarak gayet özverili, adeta dantela gibi bütün ilçelerimizde, beldelerimizde, mahallelerimizde, köylerimizde çalışma fırsatı bulduk ve çok güzel bir seçim çalışması gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Bu konuda öne çıkan farklı konularda oldu. Özellikle bu 6’lı masanın daha sonra 7’li masaya çıkması sonra 2 tanede Büyükşehir Belediye Başkanının buna cumhurbaşkanı yardımcılığı noktasında eklenmesi gibi faktörler ve bütün bunların karşısında biz hakikaten bugüne bakıldığında biz hiçbir şekilde ivme kaybı yaşamadığımızı görüyoruz. Yine 3 Ak Partili milletvekilimizle birlikte Zonguldak’ımızı temsil etmeye çalışacağız. Gönül isterdi ki çok daha fazla milletvekili ile Zonguldak’ımızı temsil edelim ama milletimizin iradesi böyle tecelli etti. Buna da saygı duymak durumundayız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9921IMG_9924IMG_9911IMG_9916

Editör: Seçkin