Öz Sağlık-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Recai Özcan, ZBEÜ öğretim üyesi Arzum Çelik Bekleviç’in işçiye hakaret ettiğini belirterek akademisyeni özür dilemeye davet etti.

Çalışanların kardeşliğini bozmaya akademisyenliğiniz yetmez diyen Öz Sağlık-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Recai Özcan, herkes iş barışına saygı duymayı öğrenmeli diyerek açıklamasına şöyle devam etti:

KÇP İLE ZAM ALAN KAMU İŞÇİLERİNİ AŞAĞILAYICI BİR ÜSLUP

“Kendisi de aynı üniversitede hemşire iken dışardan okuyarak öğretim üyesi olan Arzum Çelik Bekleviç’in sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlarda KÇP ile zam alan kamu işçilerini aşağılayıcı bir üslup kullanmasını sadece biz değil tüm üniversite camiası ve Zonguldak halkı tepki ile karşıladı. Üniversite hastanesinde öğretim üyeliği yapan aynı zamanda Ahmet Erdoğan Meslek Yüksekokulunda ders veren Arzum Çelik Bekleviç’in işçi ile memur arasındaki çalışma barışını bozan bu cümleleri nasıl kurabildiğine doğrusu bizler çok şaşırdık.

KAMU İŞÇİLERİNDEN ÖZÜR DİLEMELİ

İşçinin aldığı ile değil, memurun alamadığı ücretlerle ilgilenmesi gereken birisinin, dahası bu kindar tepkisini sosyal medya üzerinden yayması ise hiçbir şekilde doğal karşılanamaz. Kendisi kamu işçilerinden özellikle üniversite hastanesi işçilerinden özür dilemelidir. Sayın Bekleviç, sizin bu üslubunuz bir akademisyene yakışmaz. Çalışanlar arasındaki kardeşliği bozmaya da sizin akademisyenliğiniz yetmez. Bilimin arkasına sığınmayın.

EN SIKINTILI DÖNEMLERİ ATLATMIŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARIYIZ

Tokat’ta peş peşe iki deprem! Okullar tatil edildi! Tokat’ta peş peşe iki deprem! Okullar tatil edildi!

Bizler aynı kurumda işçi-memur sırt sırta vererek en sıkıntılı dönemleri atlatmış sağlık çalışanlarıyız.  KÇP ile verilen ücret zamlarına sevindik ancak memur kardeşlerimize dün açıklanan zam müjdeleri ile daha da sevindik. Çünkü kardeşlik, çalışma barışı, iş barışı bunu gerektirir. Sizi hem Bülent Ecevit Üniversite hastanesi işçilerinden hem de tüm kamu işçilerinden özür dilemeye davet ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin