Süper Amatör Ligde 17’nci hafta tamamlandı. Pazar maçları ilginç skorlara sahne oldu. Liderlik yarışı veren Alaplı Belediyespor, son sıradaki Elvanpazarcıkspor’u 16-0 mağlup etti. Sarı-Mavili takım, bu sezonun en farklı galibiyetini aldı.

Yönetime kayyum atanan Çaycumaspor, Çaydeğirmeni Belediyespor deplasmanında esame listesini imzalayacak yönetici ve antrenör olmadığı için 3-0 hükmen mağlup oldu.

Pazar mesaisinin diğer maçında lider Kilimli Belediyespor, Play-Off hattındaki Mavi Şimşekspor’la yenişemedi. Karşılaşma, karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

Dün oynanan maçlarda ise, Ereğli temsilcileri Akınspor, Yenimahallespor ve Ereğli Çiğdemlispor galip geldi.

Ereğli Beyçayırı’ndaki maçlarda Akınspor, Perşembe Belediyespor’u 2-1, Yenimahallespor da Filyos Sefercikspor’u 2-0 mağlup etti. Kozlu’daki maçta ise, Ereğli Çiğdemlispor ev sahibi İhsaniyespor’u 2-0'la geçti.

YENİ LİDER ALAPLI BELEDİYESPOR

Bu sonuçların ardından liderlik el değiştirdi. Kilimli Belediyespor lider unvanla girdiği haftada, koltuğu takipçisi Alaplı Belediyespor’a kaptırdı. Bu sezon ki 12’nci galibiyet alan ve genel puantaj tablosunda puanını 39’a çıkaran sarı-mavi takım, 5 hafta aradan sonra yeniden liderliğe yükseldi.

Alaplı Belediyespor’un ardından 38’er puanla Akınspor ile Kilimli Belediyespor geliyor. Puan puana sıralanan iki takım arasında oynanan maçları 2-1 ve 1-0’lık skorlarla kazanan Akınspor rakibine göre avantajlı konumda.

Zirvede 1 puan farkla sıralanan bu 3 takımı Mavi Şimşekspor izliyor. Ligin sürpriz takımı, 34 puanla 4’üncü sıranın sahibi.

Play-Off hattını oluşturan ve haftayı maç yapmadan BAY geçen Gelikspor 26 puanla 5’inci sırada yer alıyor.

İlk 5 sonrası oluşan puan cetvelinde Çaydeğirmeni Belediyespor 25 puanla 6’ncı, İhsaniyespor 23 puanla 7’nci, Çaycumaspor 22 puanla 8’inci, Ereğli Çiğdemlispor 19 puanla 9’uncu, Filyos Sefercikspor 13 puanla 10’uncu sırada yer alıyor.

Düşme potasındaki takımlardan 11’inci Perşembe Belediyespor’un 13, 12’nci Yenimahallespor’un 12, 13’üncü Elvanpazarcıkspor’un 4 puanı var.

TOPLU SONUÇLAR

Akınspor-Perşembe Belediyespor: 2-1

Yenimahallespor-Sefercikspor: 2-0

İhsaniyespor-Ereğli Çiğdemlispor: 0-2

Kilimli Belediyespor-Mavi Şimşekspor: 2-2

Çaydeğirmeni Belediyespor-Çaycumaspor: 3-0 (Hükmen)

Alaplı Belediyespor-Elvanpazarcıkspor:16-0

Gelikspor (BAY)

HAFTANIN MAÇLARI

Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor

Çaycumaspor-İhsaniyespor

Ereğli Çiğdemlispor-Yenimahallespor

Filyos Sefercikspor-Kilimli Belediyespor

Mavi Şimşekspor-Alaplı Belediyespor

Elvanpazarcıkspor-Akınspor

Perşembe Belediyespor (BAY)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

ELAAAA

Editör: Hüseyin EKİNCİ