Çaycuma Belediye tarafından Hatay’a yapılacak deprem konutlarının bir yandan temel betonları dökülürken, diğer yandan da inşaatı sırasında destek hizmeti verecek şantiye binasının kurulmasına başlandı.

Çaycuma Belediyesi tarafından Hatay’a yapılacak 60 deprem konutunun inşası sırasında destek hizmeti verecek şantiye binasının kurulmasına başlandı. Binanın tamamlanmasının ardından ÇAYBEL atölyelerinde modüler olarak hazırlanan yapıların imalatı hızlı bir şekilde tamamlanacak. Bir yandan temel betonları dökülen 50 konutun yanına, 10 konut da Çaycuma Belediyesi tarafından yapılacak. TPAO tarafından talep edilen konutlar, Hatay Mustafa kemal Üniversitesi kampüsü içinde yer alacak.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Önceki günlerde sosyal medya hesabından Çaycuma’nın kardeş kenti Lennestadt ile Yurtbay şirketler grubunun deprem konutu yapılması için bağışta bulunduğunu açıklayan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, hayırseverlere çağrı yapmış, “Şimdi sıra sizde. Bir adedi 250.000 TL civarında olan evler için bağışlarınızı bekliyoruz. Belediyemizin 153 nolu Halk Masası’nı arayabilir veya bana MSN’den mesaj yazabilirsiniz. Teşekkürler depremzedelerimiz adına.” demişti.

(Haber merkezi)

Nail çolak hayatını kaybetti Nail çolak hayatını kaybetti

WhatsApp-Image-2023-08-03-at-12.20.18

Editör: Murat Barutçu