Zonguldak Haber - Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 16 yaşında Z.A., 5 Nisan Çarşamba günü saat 03.20’de ilçedeki özel bir hastaneye idrar yolu enfeksiyonu ve karın ağrısı nedeniyle gitti. Burada idrar tahlili için numune vermek için girdiği tuvalette rahatsızlanan ve sancıları başlayan Z.A. tuvalette doğumunu gerçekleştirdi. Acil servise alınan ve ilk müdahalesi yapılan Z.A. daha sonra, çocuk yoğun bakımı bulunan başka bir hastaneye sevk edildi.

Z.A.’nın doğumu gerçekleştirmesinin ardından durum polis ekiplerine sevk edildi. Hastaneye gelen polis ekiplerinin araştırmaları sonucunda Z.A.’nın ilginç ifadelerine rastlandı. Genç kızın geçtiğimiz sene internet üzerinden tanıştığı arkadaşı ile Mervealtı Plajlar mevkisinde buluştuklarını, geceyi birlikte geçirdiklerini ve gece girilen ilişki sonrasında genç kızın hamile kaldığını belirlediği öğrenildi.

Futbol tutkunu Hasan Ayaz, son yolculuğuna uğurlandı Futbol tutkunu Hasan Ayaz, son yolculuğuna uğurlandı

Birlikte olduğu kişinin isminin sorulduğu Z.A.’nın, birlikte olduğu gencin ismini hatırlamadığını ancak resmini görünce tanıyabileceğini söylediği. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu