Caddeler oto galeriye döndü! Caddeler oto galeriye döndü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen yangında zarar gören işletmeler için "Acil Destek Kredisi" sağlanacak. KOSGEB, yangından etkilenen işletmelerin faaliyetlerini yeniden başlatması için Acil Destek Paketi'ni devreye almak üzere çalışmalara başladı.

Yangında zarar gören işletmeler, ihtiyaçlarına yönelik kredileri kullanırken kâr payı ve faiz ödemelerini tamamen KOSGEB tarafından karşılayacak. Bu sayede işletmeler, ilk 12 ayı ödemesiz olmak üzere toplamda 36 ay taksitli ve sıfır faizli kredi imkanından yararlanabilecek. Kredi başvurusunda teminat sıkıntısı yaşayan işletmelere, Kredi Garanti Fonu teminat sağlayacak. Daha önce deprem ve sel bölgelerinde uygulanan Acil Destek Kredisi, şimdi de İnegöl'deki yangın mağduru işletmeler için devreye alınacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Daha önce deprem ve sel felaketlerinde uyguladığımız KOSGEB Acil Destek Kredisini, İnegöl'de yaşanan yangından etkilenen işletmelerimiz için de devreye alacağız. Sanayicilerimize ve çalışanlarımıza geçmiş olsun. Allah ülkemizi her türlü afetten korusun" ifadelerini kullandı. İHA

Ölüm parkta dinlenirken yakaladı Ölüm parkta dinlenirken yakaladı

Meclis üyesi istifa etti! Başkan adayı olacak! Meclis üyesi istifa etti! Başkan adayı olacak!

Narkotik ekiplerinden operasyon! 3 kişi gözaltına alındı! Narkotik ekiplerinden operasyon! 3 kişi gözaltına alındı!

Fındık toplamaya giden işçiler kaza yaptı; 1 ölü, 13 yaralı Fındık toplamaya giden işçiler kaza yaptı; 1 ölü, 13 yaralı

Editör: Virda Şahin