Cumhuriyet Halk Partisi Elvanpazarcık Belde Belediye Başkan adayı Hasan Şeker, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nu ziyaret etti.

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

Ziyarette, birçok partili yer alırken, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu yaptığı açıklamada, “Zonguldaklı hemşirelerimize şunu ilan ediyoruz. Şu anda 31 Mart 2024 seçimlerinde belediye seçimlerinde Elvanpazarcık  beldemizin güzel beldemizin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Hasan Şeker, huzurunuzda” dedi.

Elvanpazarcık Belde Belediye Başkan adayı Hasan Şeker de, ‘28 yıllık belediye tecrübemi belediye Başkanlığı ile taçlandırmak istiyorum” diyerek şunları söyledi:

“Elvanpazarcık Beldesinde en güzel hizmetlerimi yapmak için yola çıktım ve yapacağıma da inanıyorum. 28 senelik belediyecilik uzmanlığımı beldemde sergilemek istiyorum. Halkıma en güzel şekilde hizmet etmek istiyorum. Her mahalleye ait büyük projelerim var. Projelerimi sonra açıklayacağım, seçim beyannamesinde olacak”

Yapılan konuşmaların ardından CHP İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve CHP Elvanpazarcık Belde Belediye Başkan adayı Hasan Şeker’i katılanlar alkışladılar. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-12-19-at-14.31.25

Editör: Murat Barutçu