Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Kozlu Belediyespor, 2022-2023 sezonuna ‘merhaba’ dedi. Baştan aşağı yenilenen kadrosuyla dikkat çeken Yeşil-Beyazlı takım, sezonun ilk antrenmanını teknik direktör Harun Aydoslu yönetiminde 22 kişilik kadrosuyla gerçekleştirdi.

Firesiz bir transfer dönemiyle teknik direktör Harun Aydoslu’nun alınmasını istediği futbolcuları tek tek kadroya dahil eden İkinci Başkan Deniz Yayalar, ilk antrenmanda takımı yalnız bırakmadı. Sahaya inen Başkan, teknik direktör Aydoslu ve futbolculara başarı dileklerini iletti.

Ardından futbolcuları bir araya toplayan Harun hoca, yeni sezonun hayırlı olması dileğinde bulundu. Sakatlık yaşamadan, kazasız, belasız bir lig temennisinde bulunan tecrübeli teknik adam, ardından yeni sezona dair düşüncelerini ve hedeflerini Spor Müdürümüz Hüseyin Ekinci’yle paylaştı.

Aydoslu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bu hedef doğrultusunda kurulan kadronun yeşil-beyazlı takımı yıllardır özlem duyulan 3. Lige çıkaracağına inandığını kaydetti.

“YENİ ŞEHİR, YENİ HEDEFLER”

Yeni sezon için anlaşmaya vardığı Kozlu Belediyespor’un hedef takım olduğunu, tercih aşamasında hedefin şampiyonluk olarak belirlenmesinin etkili olduğu dile getiren yeşil-beyazlı teknik adam, “Öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Bölgesel Amatör Ligi ve bölge futbolunu çok iyi biliyorum. Daha önce Bölgesel Amatör Ligde çok sayıda takımda görev yaptım. Burada yeni hedefler için yola koyulduk. Benim için yeni şehir, yeni takım, yeni hedef ve yeni umutlar. Burada güzel bir oluşum içindeyiz. Hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza dair içimde en ufak bir şüphe yok.” dedi.

“TRANSFERDE İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK”

Transferde, Belediye Başkanı Ali Bektaş ve İkinci Başkan Deniz Yayalar’ın önderliğinde ince eleyip sık dokuduklarını ve önemli futbolcuları kadroya dahil ederek güçlü bir kadro oluşturduklarını kaydeden Harun Aydoslu, bundan sonraki süreçte takımı lige kadar zihinsel ve fiziksel olarak hazırlamak için sabah-akşam çalışacaklarını belirtti.

Ligin 25 Eylül’de başlayacağını anımsatan, bu süreye kadar iki etap halinde hazırlık dönemi geçireceklerini dile getiren Kozlulu çalıştırıcı, “Mevcut şartlar altında zihinsel ve fiziksel olarak futbolculara verebileceğimizin en iyisini vereceğiz. Oyuncu grubumuz yeni. Bu grup, kısa sürede aile ruhunu yakalayıp takım olacak. Takım olma yolunda herkes üzerine düşeni yapacak. İşimiz ondan sonra daha kolay olacak. Hepimizin arzu ettiği, mazisinde profesyonel lig geçmişi olan Kozlu Belediyespor’u üst lige çıkartacağız. Biz de böylelikle ismimizi Kozlu Belediyespor tarihine yazdırmış oluruz” diye konuştu.

“TEK DÜŞÜNCEMİZ ŞAMPİYONLUK”

Kozlu Belediyespor’un şampiyonluk hedefiyle kurulduğunu, başka hiçbir şey düşünmediklerinin altını çizen Harun Aydoslu, tek hedef noktası olarak 3. Ligi belirlediklerini, futbolcusuyla, yönetimiyle, taraftarıyla Kozlu Belediyespor’un bunu başarabilecek potansiyele sahip olduğunu söyledi.

İddialı bir Kozlu Belediyespor oluşturduklarına vurgu yapan Kozlulu teknik adam, “Hedefimiz belli; 3. Lig. Bu doğrultuda Kozlu Belediyespor yarışın en ön sırasında olacaktır. Bu ligi çok iyi biliyorum. Daha önce hedefe oynayan takımlarda çalıştım. Kozlu Belediyespor da hedef takım. İddialı bir takımız. “Şampiyon olacağız” demek yetmiyor. Bunu icraata dökmek önemli. Şampiyonluk emek istiyor, çok çalışmayı gerektiriyor, fedakarlık istiyor, özveri istiyor, kendine güven istiyor, inanç istiyor, paydaşların bütünlüğünü istiyor. Bunlar üst üstte konulduğunda beraberinde şampiyonluklar gelecektir. Bu şehre yakışır bir takım oluşturduk. Şampiyonluk Kozlu Belediyespor’a çok yakışacaktır. En büyük düşüncemiz Kozlu’yu tekrar profesyonel lige çıkarmak.” ifadelerinde bulundu.

“TARAFTARIMIZ ARTI GÜÇ OLACAK”

Harun Aydoslu, sözlerinin son bölümünde camiaya özellikle taraftara seslendi. Taraftarın 12’nci adam rolüyle takım için artı güç olacağını belirten tecrübeli hoca, “Taraftarımızın çok istekli, arzulu ve büyük beklenti içinde olduğunu biliyorum. Taraftarımızla bütünleşmek istiyoruz. Özellikle iç saha maçlarında onların vereceği destek çok önemli. İç sahayı her maç avantaja çevirmeliyiz. Taraftarımız hiç merak etmesin. Kozlu Belediyespor seyredildiğinde zevk veren, şehirde yaşayan yaşamayan tüm herkesin övündüğü ve gurur duyduğu bir takım olacak. Bu yolun sonu inşallah şampiyonlukla bitecek.” cevabını verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi