Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belli olacağı Play-Off’ta grup ve fikstür kurası çekildi.

2024-2025 sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek 3 takımın belirleneceği Play-Off’ta, Ayiçispor, Terakkispor, Üzülmezspor, Zonguldak Ereğlispor, Ortacıspor, Perşembe Belediyespor, Filyos Ateşspor ve Çaycuma Gelişimspor olmak üzere 8 takım mücadele edecek.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) toplantı salonunda, ASKF Başkanı Kemal Demir ile Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç başkanlığında kulüp temsilcilerinin katılımıyla çekilen kurada, 4’erli 2 gruba ayrılan takımlardan Ayiçispor, Üzülmezspor, Ortacıspor ve Filyos Ateşspor A grubunu, Zonguldak Ereğlispor, Perşembe Belediyespor, Terakkispor ve Velioğlu Gelişimspor B grubunu oluşturdu.

Takımlar fikstür anahtarında belirtildiği gibi 1-4 ve 2-3 şeklinde eşleşti. Bu doğrultuda, A grubunda Ayiçispor-Filyos Ateşspor, Ortacıspor-Üzülmezspor, B grubunda Zonguldak Ereğlispor-Velioğlu Gelişimspor ve Perşembe Belediyespor-Terakkispor karşı karşıya gelecek.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak maçlar neticesinde birbirlerine üstünlük sağlayan takımlar, grup finaline kalacak.

A GRUBU

Ayiçispor

Ortacıspor

Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

Üzülmezspor

Filyos Ateşspor

YARI FİNAL İLK MAÇLARI:

Ayiçispor-Filyos Ateşspor

Ortacıspor-Üzülmezspor

YARI FİNAL İKİNCİ MAÇLARI

Filyos Ateşspor-Ayiçispor

Üzülmezspor-Ortacıspor

B GRUBU

Zonguldak Ereğlispor

Perşembe Belediyespor

Terakkispor

Velioğlu Gelişimspor

YARI FİNAL İLK MAÇLARI

Zonguldak Ereğlispor-Velioğlu Gelişimspor

Perşembe Belediyespor-Terakkispor

YARI FİNAL İKİNCİ MAÇLARI

Velioğlu Gelişimspor- Zonguldak Ereğlispor

Terakkispor-Perşembe Belediyespor

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ