Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada Ereğli’den Milletvekili seçilen Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul’a başarı dileyerek, Ereğli’nin sorunlarının çözümü için birlikte çalışma teklifinde bulundu.

Ereğli Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısının ilk oturumu AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden bazı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli’den Milletvekili seçilen Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul’a başarı diledi.

Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Seçim atmosferine girmiştik, bitti ve hükümet kuruldu. Ülkemiz, memleketimiz için hayırlı olur inşallah. Bölgemizden Ereğli’den iki milletvekili kardeşimiz Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul seçildiler. Ereğlimize, bölgemize hayırlı olsun. İnşallah birlik ve beraberlik içinde memleketimize birlikte hizmet etmek nasip olur inşallah.

Seçilen iki milletvekili, benim kardeşlerim onlar. Onlarla Ereğli’ye iyi hizmetler yapalım. İyi gitmek istiyorum. Gönül, kibir işleri koymayalım araya. Bugün varız, yarın yokuz. Çok iyi niyetlerle konuşuyorum. Barıştan yanayım, sevgiden yanayım, dostluktan yanayım.

Ereğli’nin çok eksikleri var, onları hep beraber birlikte halletmemiz gerekir. Görevlerinde başarılar diliyorum.”

Görünmez kaza! Kıyafetini otobüs kapısına sıkıştıran kadın yaralandı Görünmez kaza! Kıyafetini otobüs kapısına sıkıştıran kadın yaralandı

(Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu