2. Lig Beyaz grupta, 37’nci haftada 0-0 sona eren ve uzlaşı iddiaları üzerine soruşturma açılan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının neticesine bağlı olarak küme düşen Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor.

Hukuk Kurulu tarafından hazırlanan ve daha sonra Etik Kurulu’na sevk edilen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili dosyanın, aradan geçen 3 haftalık süreye rağmen henüz karara bağlanmaması üzerine taraftar işbirliğinde yürüyüş kararı alan Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün, sesini daha gür duyurabilmek adına  gerçekleştireceği organizasyonun programı belli oldu.

Kulüp Başkanı Salih Demir, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunacağı yürüyüşe, tribün liderleri Miraç Balcı, Taner Arslantürk, Zeki Beybeyoğlu ve Bora Amasralı öncülüğünde tüm taraftar grupları katılacak. Yürüyüşe ilçe ve beldelerden de yoğun katılım olacak.

En az 2000 kişinin katılması beklenilen yürüyüş organizasyonu 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Madenci Anıtı’ndan başlayıp Dedeman Otel kavşağında “barışçıl ve düzenli” bir şekilde sona erecek.

Taraftarın forma ve atkılarla destekleyeceği yürüyüş boyunca, “Adil ve hızlı karar istiyoruz” sloganı adı altında temiz futbola ve Zonguldak Kömürspor’un uğradığı haksızlığa dikkat çekilecek.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, yürüyüşe dair yaptığı bilgilendirici açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) sesimizi daha gür duyurmaya yönelik, yönetimimiz ve taraftarımızın işbirliğinde “Temiz futbola ve kulübümüzün uğramış olduğu haksızlığa dikkat çekmek adına, “Adil ve hızlı karar istiyoruz” sloganı adı altında organize edilen yürüyüşümüz, Zonguldak Valiliği’nden alınan izin doğrultusunda, 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Madenci Anıtı önünden başlayıp Dedeman Otel Kavşağı’nda “barışçıl ve düzenli” bir şekilde sona erecektir.

Tüm taraftarımızı ve Zonguldak halkını, bu haklı davamızda külümüzün yanında olmaya davet ediyoruz.

Formanı giy, atkılı tak Madenci Anıtı’nda saat 15.00’te yerini al...

Genç yaşta hayatını kaybeden Muhammet Şaffak, gözyaşlarıyla uğurlandı... "Bizi bırakıp gitme hocam" Genç yaşta hayatını kaybeden Muhammet Şaffak, gözyaşlarıyla uğurlandı... "Bizi bırakıp gitme hocam"

Kulübümüz ve yönetim kurulu olarak yürüyüş izni konusunda bizlere desteklerini esirgemeyen Zonguldak Valimiz Sn. Osman Hacıbektaşoğlu ve İl Emniyet Müdürümüz Sn. Sinan Ergen’e teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ