MİT Başkanı Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı olarak açıklanmasının ardından, “MİT’in başına kim geçecek?” sorusu sorulmaya başlandı. Kulislerde konu ile ilgili konuşulan isim “İbrahim Kalın” oldu.
Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı olarak kabinede yer almasının ardından, MİT’in başına kimin geçirileceği ise merak konusu oldu. Konu ile ilgili kulislerde konuşulan “İbrahim Kalın” ismi ise dikkatlerden kaçmadı. 
Fidan'dan boşalan müsteşarlık koltuğuna hangi ismin getirileceği merak konusu olurken, Ankara kulisleri hareketlendi. Kulislerde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın MİT'in yeni başkanı olacağı konuşulmaya başlandı.
Kalın'ın sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını değiştirmesi dikkat çekti. Kalın öte yandan sosyal medyada yaptığı paylaşımla da dikkat çekti. Kalın’ın paylaşımı şu şekilde: 
"Cumhurbaşkanlığı yeni Kabinesi hayırlı olsun. Bakanlarımıza başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum.
Bir önceki kabinede görev alan bakanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Ülkemiz ve milletimiz için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam."  Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-06-04-at-11.08.05

Kabinede yer almayan Sinan Oğan konuştu: “Makam pazarlığı” Kabinede yer almayan Sinan Oğan konuştu: “Makam pazarlığı”

İşçileri taşıyan minibüs kaza yaptı 1 ölü 10 yaralı İşçileri taşıyan minibüs kaza yaptı 1 ölü 10 yaralı

Bugüne dikkat! Uyarılar peş peşe geliyor! Bugüne dikkat! Uyarılar peş peşe geliyor!

Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti

Mersin’de yolcu otobüsü uçuruma devrildi, ölü ve yaralılar var Mersin’de yolcu otobüsü uçuruma devrildi, ölü ve yaralılar var

Editör: Virda Şahin