Yürüyüş Haberleri

yürüyüş haberleri ve güncel yürüyüş gelişmeleri, yürüyüş ile ilgili tüm video, yürüyüş fotoğrafları ve yürüyüş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Öğrenciler, kurum personeli ve vatandaşların katılımıyla sağlıklı yaşam için 4 kilometrelik yürüyüş düzenlendi.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Akgöl Tabiat Parkı'na “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenledi.

Türkiye Gündemi

Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Huzurevi sakinleri Konuralp antik kente yürüdü.

Dünya

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’nde gece saatlerinde bir araya gelerek, Gazze’de hastanelere yönelik yapılan saldırıları sloganlarla kınayan onlarca kişi caddeyi inletti.

Sağlık

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde halk sağlığı ve koruyucu hizmetlerin önlemini vurgulamak amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Türkiye Gündemi

Son yaşanan ekonomik krizlerden sonra hemen hemen her şeyin fiyatına zam geldi, şimdiye kadar adını sanını duymadığımız hizmetlere bile zam...

Türkiye Gündemi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) değişim için başlattığı yürüyüşün 4’ncü gününde 75 kilometreyi geride bırakarak Ankara...

Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cuma günü saat 18.00’de yapılacak 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali...

Türkiye Gündemi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne 'değişim ve adalet' yürüyüşünü "Çoban ateşini yaktık" diyerek başlattı.

Zonguldak

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle yürüyüş düzenlendi. Engelliler Haftası kapsamında Madenci Anıtı önünden Zonguldak Valiliği önüne yürüyüş düzenlendi.

Zonguldak

Zonguldak'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşü başladı. Zonguldak'ta 1 Mayıs işçi Bayramı yürüyüşü istasyon caddesinde başladı.

Türkiye Gündemi

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği (SAFTİD), ilçe turizmine katkı sağlamasına yönelik gece yürüyüşü etkinliği düzenlemeye başladı.