Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kdz. Ereğli

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda freni boşalan bir minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 14 kişiden 9’u hastaneden taburcu...

Zonguldak

Zonguldak'ta düşerek yaralanan kız çocuğu için ekipler seferber oldu. İlk müdahelesi yapılan kız çocuğu hasteneye kaldırıldı.

Bolu

Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde türü koruma altında olan yaralı halde bulunan kartal, tedavisinin ardından doğaya salınacak.

Bolu

Bolu’da D-100 kara yolunda hafif ticari aracın çarptığı otomobil takla attı. Meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Yozgat’ta meydana gelen otobüs kazasında 4’ü ağır 19 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak Ankara karayolu Devrek Mevkinde trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Selam alıp verme tartışması sonucu çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bugün akşam saatlerinde teröristlerle girilen çatışma sonucu 3 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz ise yaralandı. Şuana kadar etkisiz hale getirilen...

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Saffet Bozkurt, heyelanda yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Türkiye Gündemi

Yalnız yaşadığı evinde bıçaklanan yabancı uyruklu genç, yarı çıplak halde sokağa çıkarak yardım talep etse de kanlar içerisinde hayatını kaybetti.

Bartın

Yaralılar Devlet Hastanesinde, Jandarma savcılık talimatıyla soruşturma başlattı

Zonguldak

Zonguldak’ta Gökgöl tüneli mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralıların olduğu öğrenildi.