Son zamanlarda sıklıkla meydana gelen iş kazaları ihmal ve dikkatsizlik sonucu yaşanırken, yaralanma hatta ölüm ile sonuçlanabiliyor. Farklı noktalardaki iş sahalarında 6 işçinin iş kazası geçirmesi tedbirleri elden bırakmamamızı ve iş güvenliği kurallarına riayet etmemiz gerektiğini hatırlatıyor.

Başarıdan başarıya Başarıdan başarıya

Bartın Halk’ın haberine göre Kent Merkezi’ne bağlı Tuzcular Köyünde, bir şirkette işçi olarak çalışan M.K iş sahasında sağ ayağının üzerine tahta düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandı.

Yanaz Köyü’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde ise 2 iş kazası meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan E.B. iş sahasında kumaş kestiği esnada parmağını kesmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan C.K ise iş sahası içerisinde sağ el parmaklarını makineye kaptırması sonucu hafif şekilde yaralandı.

Bartın Merkez’e bağlı Budakdüzü Köyü’nde, sıralarında bir fabrikada işçi olarak çalışan T.T iş sahası içerisinde sol elini makineye sıkıştırması sonucu hafif şekilde yaralandı.

Bartın’ın Amasra İlçesi Tarlaağzı Köyü’nde ise 2 ayrı iş kazasında 2 işçi yaralandı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan N.Ö iş sahasında kulağının arkasına demir çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı. Diğer iş kazasında ise bir fabrikada işçi olarak çalışan M.T. iş sahasında yeraltında çalıştığı esnada yük taşıma aleti ile yükü kaldırdığı sırada düşerek sol bacağından ve boynundan hafif şekilde yaralandı.

İş kazalarında yaralanan işçiler Bartın devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gerekli tedavinin uygulanmasının ardından yaralanan işçiler taburcu edildi.

Bartın'ın çeşitli noktalarında meydana gelen ve 6 işçinin yaralanması ile sonuçlanan iş kazaları ile ilgili Jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla tahkikat başlattı. (Haber merkezi)

Tahsin Erdem Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı: Şeffaf – sosyal belediyecilik! Tahsin Erdem Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı: Şeffaf – sosyal belediyecilik!

Zonguldak’ta vurgun! 10 milyon 800 bin lira dolandırdılar Zonguldak’ta vurgun! 10 milyon 800 bin lira dolandırdılar

Editör: Murat Barutçu