Yağış Haberleri

Yağış haberleri ve güncel Yağış gelişmeleri, Yağış ile ilgili tüm video, Yağış fotoğrafları ve Yağış haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yaptığı açıklamada bu sene kışın en fazla yağışı Batı Karadeniz kıyılarının ve Doğu Anadolu’nun alacağını söyledi.

Türkiye Gündemi

Düzce'de son yağışlar nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında, 2 otomobil çarpıştı ve 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Düzce Valiliği bölgede kuvvetli yağışların beklendiğine dair uyarıda bulundu.

Türkiye Gündemi

Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce’nin Yığılca ilçesinde metrekareye 250 kilogram yağış düştüğünü, 100'e yakın evi su bastığını, 500 kişiyi zamanından...

Türkiye Gündemi

Düzce Valiliği Batı Karadeniz Bölgesinde etkili olması beklenen yağış ile ilgili tüm tedbirleri aldı. Riskli görülen bölgelere araç ve personel...

Türkiye Gündemi

Bolu Dağı'nda Kurban Bayramı öncesi sürpriz bir hava durumu etkisi yaşanıyor.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle Akkaya köyünde yol çöktü.

Türkiye Gündemi

Türkiye’de son 24 saatte en çok yağış Sakarya ve Düzce illerine yağdı. Düzce’de de en çok yağış alan yer 84,2...

Kastamonu

Kastamonu’nun yaylalarında aralıklarla devam eden yağış ve sisli hava, ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

Türkiye Gündemi

Düzce’nin Samandere grup köy yolunda yoğun yağışlar neticesinde heyelanlar meydana gelirken İl Özel İdaresi ekipleri anında müdahale etti.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve çevresinde kuvvetli sağanak yağış, sel ve su baskınları bekleniyor.

Kastamonu

Galatasaray’ın şampiyonluğunu Türkiye genelinde olduğu gibi Kastamonu’da da sarı-kırmızılı taraftarlar, yağmuru dinlemeden coşkuyla kutladı.