Belediye işyerlerini satılığa çıkardı Belediye işyerlerini satılığa çıkardı

Bolu Haber – Bolu Dağı'nda Kurban Bayramı öncesi sürpriz bir hava durumu etkisi yaşanıyor. Türkiye'nin önemli geçiş noktalarından olan Bolu Dağı'nda hafif bir yağışla birlikte yoğun sis oluştu. Bu durum, sürücülerin görüş mesafesini olumsuz etkileyerek yer yer 25 metreye kadar düşürdü.

 

Işık ihlali yine kaza getirdi: Hamile kadın yaralandı! Işık ihlali yine kaza getirdi: Hamile kadın yaralandı!

İstanbul ile Ankara gibi iki büyük metropol arasında bulunan Bolu Dağı, trafiği yoğun olan bir güzergah olduğundan, sis ve düşük görüş mesafesi sürücüler için dikkat gerektiren bir durum oluşturuyor. Araçlar, dörtlü flaşörlerini yakarak kontrollü bir şekilde ilerlemekte, yetkililer ise sürücülere takip mesafesine ve hız kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Trafik ekipleri, sisli ve yağışlı hava koşullarında güvenliği sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Bir şahıs kadın tarafından sokak ortasında öldürüldü! Bir şahıs kadın tarafından sokak ortasında öldürüldü!

Sürücülerin güvenliği ve trafik akışının sağlanması adına, Bolu Dağı'nda sisli ve yağışlı hava koşullarında ekstra dikkatli olunması önem taşıyor. Tüm sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve gerekli tedbirleri almaları, güvenli bir yolculuk geçirmeleri açısından büyük önem taşıyor. İHA

Bayramda yaklaşık 700 kişi çalışacak Bayramda yaklaşık 700 kişi çalışacak

AW923702_04

AW923702_05

'Ailemiz İstikbalimiz' 'Ailemiz İstikbalimiz'

AW923702_01

AW923702_03

Editör: Virda Şahin