Uyuşturucu operasyonu Haberleri

Uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel Uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, Uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve Uyuşturucu operasyonu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda bir evde 46 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Türkiye Gündemi

Bolu'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimde durdurulan otomobildeki 3 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilerek 2 şüpheli tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Sinop’a uyuşturucu madde götürürken, Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında uyuşturucu madde ile yakalanan 19 şüpheli hakkında işlem yaptı.

Türkiye Gündemi

Bolu'da narkotik ekiplerince yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir şüphelinin üzerinde ve eşyalarında 650 gram gelen sentetik kannabinoid (bonzai) bulundu.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun merkez, Araç ve Tosya ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Bartın merkezli 3 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kastamonu

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Kastamonu'ya uyuşturucu getirdikleri tespit edilen 2 kişiyi düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Türkiye Gündemi

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde gerçekleştirdikleri aramada bir şüphelinin çantasında...

Türkiye Gündemi

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Jandarma KOM ekipleri tarafından 2 ay boyunca takip edilen H.Ç. uyuşturucu ile yakalandı.

Türkiye Gündemi

Düzce'de gerçekleştirilen bir operasyonda polis ekipleri metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirdi.

Türkiye Gündemi

Bolu'da Narkotik ekipleri, gerçekleştirdikleri bir uyuşturucu operasyonunda 2 araca yönelik olarak harekete geçti ve toplamda 203 kilogram 29 gram skunk,...