Tekirdağ haberleri Haberleri

Tekirdağ haberleri haberleri ve güncel Tekirdağ haberleri gelişmeleri, Tekirdağ haberleri ile ilgili tüm video, Tekirdağ haberleri fotoğrafları ve Tekirdağ haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda, bir araç tarlaya savruldu ve araç sürücüsü şu ana kadar bulunamadı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana gelen şüpheli ölüm olayı üzerine yetkililer inceleme başlattı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri’nin 3’te 2’si yönetimden istifa edince yönetim düştü.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi ile Ergene ilçesi sınırlarında bulunan 500 dönümlük alanda, anız, buğday tarlası ve ağaçlık alanı alevler içinde kaldı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ Çorlu’da yaklaşık 100 dönüm buğday anızı ve çalılık alan alev alev yanması trafikte ilerleyen sürücüleri de olumsuz etkiledi.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde engebeli arazide devrilen traktörün sürücüsü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'da denize karşı manzara keyfi yapmak isteyen vatandaş, aracının el frenini çekmeyi unutunca otomobili 150 metreden aşağı yuvarlandı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde karı-koca kavgasında tabancanın ateş alması sonucu 45 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir kavşakta gerçekleşen trafik kazasında otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı ve maalesef 1 kişi yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

Bir fabrikada çalıştığı esnada kalp krizi geçiren işçi, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.