Sakarya Haberleri

Sakarya haberleri ve güncel Sakarya gelişmeleri, Sakarya ile ilgili tüm video, Sakarya fotoğrafları ve Sakarya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Alkollü eğlence mekanından çıktıktan sonra aracının önünde ölü olarak bulunan 52 yaşındaki Erkan Arman’ın hayatını kaybetmesine ilişkin yeni detaylar ortaya...

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan arazi aracı (UTV) dereye uçtu. Meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

65 yaşındaki şahıs, yüksek ses sebebiyle tartıştığı komşusunu yatağa bağlı babasının gözleri önünde silahla vurarak öldürdü.

Türkiye Gündemi

Otobüs durağında özel halk otobüsünün geri manevra yaptığı esnada bir kadını altına alarak ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir düğünde çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde İstanbul’a gitmek için hazırlık yapan 79 yaşındaki adam, eşi tarafından evin önündeki çardakta ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Eğlence mekanında oryantallik yapan 30 yaşındaki kadını, yaşadığı apartta silahla vurarak öldürdükten sonra karakola teslim olan şahıs adliyeye sevk edildi.

Türkiye Gündemi

25 yaşındaki genç, şans oyunlarından kazandığı ve hesabına aktaramadığı 700 bin liradan pay isteyenler tarafından kurşun yağmuruna tutulduğunu iddia etti.

Düzce

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına düzenlenen Karate Turnuvasında Kaynaşlı Belediye Spor Kulübü sporcuları 9 madalya ile döndüler.

Türkiye Gündemi

Kendisinden bir süredir haber alınamayan 63 yaşındaki emekli polis, evinde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Cinnet getiren komiser; kızını, eşini ve annesini vurduktan sonra intihar etti. Dehşet veren olayda komiser ve kızı olay yerinde, eşi...

Türkiye Gündemi

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde bulunan dinlenme tesisinde park halindeki tırda bir kişinin cansız bedeni bulundu.