Pazar Haberleri

pazar haberleri ve güncel pazar gelişmeleri, pazar ile ilgili tüm video, pazar fotoğrafları ve pazar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Devrek

Devrek’te çarşı ve pazar yerindeki fiyatlar hızla yükseliyor. Çarşıda, pazarda, marketlerde, lokantalarda ve kafelerde satılan tüm ürünlerin fiyatları sürekli değişiyor.

Çaycuma

Çaycuma Köylü Pazarını CHP Kadın Kolları Başkanı ile birlikte gezen Başkan Kantarcı sorunları yerinde dinledi

Zonguldak

Zonguldak halk pazarında bayram öncesi fiyatlarda artış yaşandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta Çarşamba ve Cumartesi gün kurulan giysi pazarında hareketlilik yaşandı. 50liradan başlayan ürünler 200 liraya kadar çıkıyor.

Zonguldak

Zonguldak’ta erik, pazar ve manav tezgâhlarında yerini aldı. Kilosu geçtiğimiz günlerde 250 liradan satılan erik 100 Liraya düştü.

Zonguldak

Zonguldak’ta sebze ve meyve fiyatlarının artması ile birlikte vatandaşlar, fidelere yoğun ilgi gösterdi. Kendi bahçelerinde sebze ve meyve yetiştirmek isteyen...

Zonguldak

Yerli çilek piyasaya çıktı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Zonguldak

Zonguldak'ta her hafta pazartesi günü kurulan ve "sosyete pazarı" olarak bilinen halk pazarında bayram alışverişi yoğunluğu yaşandı.

Zonguldak

Zonguldak halkının sevdiği yemeklerden köylü sofralarının değişilmezi olan ve saymakla bitmez faydası olan yer mancarı köylü pazarında yer aldı.

Zonguldak

Zonguldak'ta kurulan giysi pazarına vatandaş akınına uğradı. 75 -100 liraya satılan ürünleri almak için vatandaşlar birbirleri ile yarıştı.

Zonguldak

Zonguldak’ta her Çarşamba ve Cumartesi günleri soğuksu semtine kurulan giysi pazarı yoğun günlerden birini yaşadı.

Zonguldak

Zonguldak'ta kurulan giysi pazarı vatandaş akınına uğradı. 100 liraya satılan ürünleri almak için vatandaşlar birbirleri ile yarıştı.