Patates Haberleri

patates haberleri ve güncel patates gelişmeleri, patates ile ilgili tüm video, patates fotoğrafları ve patates haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Patates deyince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Bolu’da, Akdeniz bölgesinde topraktan çıkarılan patates tezgaha geldi. Geçen yılın mahsulü Bolu...

Sağlık

Herkesin evinde mutlaka bulunan patatesin de zehirleyebildiğini söyleyen uzmanlar, bu konuda dikkatli olmaları yönünde vatandaşları uyardı.

Türkiye Gündemi

Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde patates hasadı başladı.

Türkiye Gündemi

Bayburt’ta üretimi yapılan patates tarlalarında Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerince kontroller yapılarak, üreticiler bilgilendirildi.

Ekonomi

Zonguldak'ın halk pazarında yoğunluk sürüyor. Sıcağa rağmen alışveriş yaptılar.

Ekonomi

Zonguldak halk pazarında fiyatların düşmesi ile hareketlilik yaşandı.

Ekonomi

Zonguldak Halk Pazarında fiyatlar düşüş sürüyor. Zam şampiyonu patates ve soğan 10 TL' ye düştü.

Türkiye Gündemi

Vezneciler Metro Durağı’nın sembolü haline gelen ‘Patates’ isimli kediye pitbull cinsi köpek saldırtarak ölmesine neden olan şahıs hakkında karar açıklandı.

Türkiye Gündemi

Son yıllarda çiftçiler dane mısıra yöneldi. Havaların ısınmasıyla birlikte üreticiler tarlaların yolunu tutarak, dane mısır ekimine başladı.

Türkiye Gündemi

Türkiye’nin ilk patates hasadı Adana’da başlarken, bu yıl don vurmaması nedeniyle verimin yüksek olduğu, ilerleyen günlerde fiyatların düşeceği belirtildi.

Ekonomi

Bolu Ziraat Odası Başkanı Selim Özer, patates üretiminin artık durma noktasına geldiğini belirterek, "4 yıl içinde sıfırdan başladığımız dane mısır...