Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

41 İlde SİBERAĞ-2 Operasyonu! Bakan Yerlikaya Duyurdu: Çok Sayıda Şüpheli Yakalandı

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bartın

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda 6 bin şüpheli sorgulandı ve 19 aranan şahıs yakalandı.

Çaycuma

Zonguldak'ta uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar da çok miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, 18 kişi gözaltına alındı.

Karabük

Safranbolu’da tarihi eser kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.

Çaycuma

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çaycuma ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonla büyük bir tarihi eser kaçakçılığını ortaya çıkardı. Operasyonda yüzlerce sikke, heykel,...

Türkiye Gündemi

Uyuşturucu Satıcılarına yönelik son 3 gündür Adana Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen “NARKOÇELİK-21” operasyonlarında 12 ayrı uyuşturucu suç çetesi çökertildi.

Mersin'de polisin müstehcen yayın yapanlara yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Karabük

İçlerinde Karabük’ün de bulunduğu, Ankara merkezli 21 ilde kripto para alım satımı yoluyla dolandırıcılara karşı düzenlenen ‘Sibergöz-42’ operasyonlarında 127 şüpheli...

Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Devrek ilçelerini kapsayacak şekilde geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi.

Bir kuru yük gemisine operasyonda, piyasa değeri 1 milyon 500 bin lira olan 40 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi