Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Farabi Kampüsünde yer alan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle birlikte orucunu açtı.

Zonguldak

Zonguldak Belediye sineması yeni etkinliklerle halkın karşısına çıkmaya devam ediyor. Yüzlerce öğrenci ücretsiz sinema keyfi yaşadı.

Düzce

Düzce’de kış aylarında şehre kar yağmayınca üniversite öğrencileri karla buluşmak için yaylalara Off-Road araçları ile çıkarak karla buluştu.

Karabük

Safranbolulu Bilim ve Sanat Merkezi’nde (BİLSEM) öğrenciler, Türkiye'nin bilim ve sanat geleceğine hazırlanıyor.

Karabük

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde pansiyonda kalan öğrencilerin iftar programına misafir oldu.

Zonguldak

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bilim insanları ile buluşma etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Düzce yurdunda kalan üniversite öğrencileriyle birlikte iftar açtı, sohbet etti, müzik...

Zonguldak

Zonguldaklı öğrenciler tercihler konusunda bilgilendirildi

Bartın

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) bir ay boyunca devam eden toplantılarda sürdürülebilir gelişim hedefleri gözden geçirilerek daha iyiye ulaşma doğrultusunda değerlendirmeler yapıldı.

Kdz. Ereğli

UZMAR baş kılavuz kaptanlarından Barbaros Ergezgin, Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

Türkiye Gündemi

Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defteri...

Karabük

Karabük’te bir veli okul basarak, çocuğu ile tartışan öğrenciyi ve Türkçe öğretmenine şiddet uygulayarak darp etti. Yaşanan olay sonrası Türkçe...