Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’nin Gümüşova Anadolu Lisesi öğrencilerine polislik mesleği ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Düzce

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik, Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından tüketici hakları konulu seminer gerçekleştirildi.

Zonguldak

Galatasaray’ın taraftar oluşumu ultrAslan Zonguldak, TOBB Uzun Mehmet Ortaokulu’nda öğrencilerin spor malzemeleri ihtiyaçlarını karşıladı.

Karabük

Karabük Üniversitesi (KBÜ) İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen "1. Uluslararası Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu" gerçekleştirildi.

Bolu

Mudurnu’da polis ekipleri, 120 üniversite öğrencisine terör örgütlerinin üniversitelerdeki yapılanmaları ve kurdukları tuzaklar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Düzce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, öğrencilere “Başarıyı istiyorsak kendimize rol model seçmeli, hedefler koymalı ve çok çalışarak bu amaçlara...

Düzce

Gençlik ve Spor Bakanlığı Düzce yurtlarında kalan öğrenciler Ninemin Tarifleri Atölyesinde mısır ekmeği, karalahana sarması ve çorbası ile klasik mantı...

Zonguldak

Zonguldak'ta "Gençlerden Sürdürülebilir Gelecek Çözümleri" IDEATHON Atölye Çalışması başladı.

Düzce

Geleceğin sürücüleri olacak Perihan Tulan İlkokulu öğrencileri Melen Park Çocuk Jandarma Trafik Eğitim alanında trafik kurallarını öğrendi.

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında bahar dönemi üniversitelerde huzur ve güveni artırma il komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Karabük

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi öğrencileriyle bir...

Düzce

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve Düzce’de de hayata geçirilen Deneyap Atölyeleri’ne öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.