Off-road Haberleri

off-road haberleri ve güncel off-road gelişmeleri, off-road ile ilgili tüm video, off-road fotoğrafları ve off-road haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce'de hafta sonu düzenlenecek olan Off-Road festivali nefesleri kesecek. 3 gün boyunca düzenlenecek olan festivalde çeşitli sanatçılarda yer alacak.

Düzce

Düzce’de kış aylarında şehre kar yağmayınca üniversite öğrencileri karla buluşmak için yaylalara Off-Road araçları ile çıkarak karla buluştu.

Türkiye Gündemi

Off-road tutkunlarının Çankırı’nın deresinde yaptığı konvoy, nefes kesti. Araçlar yaptığı gösterilerle izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

Türkiye Gündemi

Off-Road tutkunları Çorum Off-Road Festivali’nde buluşuyor. Çorum Belediyesi ve Çoroff Team Off-Road Arama ve Kurtarma Derneği işbirliğinde düzenlenecek etkinlik bu...

Türkiye Gündemi

2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayağının seyirci etabıyla devam etti. Araçların kıyasıya mücadelesi adeta nefes kesti.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de 2 gün boyunca düzenlenen Off-Road Festivali kıyasıya mücadele ile başladı. 500 araçla 100 sporcunun katıldığı Off-Road Festivali'nde heyecan zirveye...

Türkiye Gündemi

29'uncusu gerçekleştirilen off-road festivalinde heyecanlı anlar yaşandı. İki farklı etaptan oluşan yarışlarda bazı araçlar devrildi.

Türkiye Gündemi

Karabük'te kar yağışını fırsat bilen off-road tutkunları ise iftar sonrası çaylarını kar yağışı altında doğada yudumlamanın keyfini yaşadı.