Nevşehir Haberleri

Nevşehir haberleri ve güncel Nevşehir gelişmeleri, Nevşehir ile ilgili tüm video, Nevşehir fotoğrafları ve Nevşehir haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen gençlik kampı Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde başladı.

Türkiye Gündemi

Nevşehir’de Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı’nda (MTSAS) üstünde kopya ekipmanları bulunan iki sürücü adayı yakalandı.

Türkiye Gündemi

Nevşehir’de trafik kazası geçiren şahıs, kaldırıldığı hastanede yakınları ile birlikte sağlık çalışanlarına saldırdı. Sağlık çalışanlarına şiddet anları güvenlik kameralarınca kaydedilirken,...

Türkiye Gündemi

Ülke genelinde etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle birçok şehirde sel meydana gelirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 il için yeni...

Türkiye Gündemi

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Güzelyurt mahallesi 201. Sokak’ta bulunan yaya kaldırımları ve parke taşla kaplı yol yenileniyor.

Türkiye Gündemi

Nevşehir'de kaza yapan Tofaş marka otomobil ikiye bölündü. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Eğitim

Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Paşa Konağı Halk Kütüphanesine özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Siyaset

Nevşehir Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı eleştirerek, "Tür ne demek? Biz insanız, insan" dedi.

Türkiye Gündemi

Nevşehir Belediyesi denetim ve kontrolünde hizmet veren özel halk otobüsleri 5 nolu hattında değişikliğe gidildi.

Türkiye Gündemi

Kapadokya bölgesinin merkezi konumundaki Nevşehir'in en eski yapılarından Meryem Ana Kilisesi Kapadokya turizmine kazandırıldı.