Motor Haberleri

motor haberleri ve güncel motor gelişmeleri, motor ile ilgili tüm video, motor fotoğrafları ve motor haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarında seyir halindeki motorun sürücüsü, ani fren yapınca motorun hakimiyetini kaybederek yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta 467 evler mevkiinde park halindeki motor çalındı. Durumu ekiplere haber veren şahıs her yerde motorunu arıyor

Karabük

Karabük’te seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, yüzüstü yatarak trafikte tehlike oluşturduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Türkiye Gündemi

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde gişelere çarpıp taklalar atan otomobilin motoru yerinden fırladı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta Milli Egemenlik Caddesi üzerinde motosiklet otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Bartın

Bartın'da motosikletin önünü kaldırarak aksiyon yapmaya çalışan sürücü, kaldırımda yürüyen yaşlı bir kadına çarptı.

Düzce

Düzce’de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, motor ve şasi numaraları değiştirilmiş 11 araç ele geçirildi.

Zonguldak

Zonguldak’ın Tepebaşı Mahallesinde park halindeki bir motosiklet, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Türkiye Gündemi

Kağıthane’de bir şahıs motosikletle geldiği semtte husumetlisine silahlı saldırıda bulundu. Saldırganın bırakıp kaçtığı motosiklet ise saldırıda yara almayan kişi tarafından...

Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde H.Ö. isimli vatandaş, hiç motoruyla il dışına çıkmadığı halde, motorunun plakasına kesilmiş cezayı görünce şok oldu.

Zonguldak

Zonguldak kent merkezinde seyir halinde motor direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobilin altına girdi. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde seyir halindeki halk otobüsünün motorundan dumanlar yükselince, kısa süreli panik yaşandı.