KOM Haberleri

KOM haberleri ve güncel KOM gelişmeleri, KOM ile ilgili tüm video, KOM fotoğrafları ve KOM haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı (KOM) ekiplerince 24 bin 400 adet makaron ele geçirildi.

Düzce

Düzce’de Polis ve Jandarma KOM ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 56 şüpheli şahsa işlem yapılırken 5 kişi tutuklandı.

Düzce

Düzce'de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda araca zulalanmış halde yarı otomatik uzun namlulu silah ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili...

Bartın

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Bir kişi gözaltına alındı.

Bartın

Bartın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık ve haksız kazanç elde edilmesinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Asayiş

Zonguldak'ta 7 yıldır aranan FETÖ firarisi çift, polis ekiplerince yakalandı.

Türkiye Gündemi

Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince Yenice ilçesinde 9 ayrı adrese yapılan ‘Tefecilik’ operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı,...

Türkiye Gündemi

Bartın İl Jandarma KOM şube müdürlüğü ekiplerinin ısrarlı takip neticesinde Ulus İlçesi Yeniköy'ünde definecilere operasyon yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak'ta KOM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak içki, içecek, sigara ve cinsel içerikli macun ele geçirildi.

Kastamonu

Kastamonu'da gerçekleşen nitelikli dolandırıcılık olayında, daire satışı vaadiyle 110 vatandaşı yaklaşık 3 milyon TL dolandırdılar.

Türkiye Gündemi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadele kapsamında bir ikamet...

Türkiye Gündemi

Düzce'de KOM ekipleri tarafından bir ikamet ve müştemilatında yapılan aramada binlerce makaron ve kaçak sigara yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.