Kocaeli Haberleri Haberleri

Kocaeli Haberleri haberleri ve güncel Kocaeli Haberleri gelişmeleri, Kocaeli Haberleri ile ilgili tüm video, Kocaeli Haberleri fotoğrafları ve Kocaeli Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçeye gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a devam eden projeleri gezdirerek bilgi verdi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde anne ile kızı, tedavi gördükleri hastanede 2 saat arayla vefat etti. İki cenaze yan yana toprağa verildi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde cadde ortasında motosikletli şüpheli tarafından başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir taş ocağının içinde bulunan asfalt eritme tankında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs virajı dönemeyerek, yeşillik alana devrildi. Kazada 7 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 gündür geldiği mahallede bir kadını ve genç kızı taciz eden zanlı, nöbet tutan vatandaşlara yakalandı.

Türkiye Gündemi

Eski İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi neticesinde yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana gelen Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosu patlamasında ağır yaralanan Elif Dayıoğlu, hastanedeki tedavi sürecinin ardından hayatını...

Türkiye Gündemi

Körfez Belediyesi, atıl durumdaki Bakir Köyleri bölgesinde bulunan 7 bin dönüm araziye 'sertifikalı buğday tohumları' ekip, önemli bir tarımsal girişimi...

Genel

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, binlerce yılın hikayesini anlatan 929 yaşındaki dev çınar ağacı, doğanın ve tarihin büyüleyici tanığı olarak varlığını sürdürüyor.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 19 yaşındaki genç, apartmanın 6. katından düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) depolarında meydana gelen patlama sonucu ağır yaralanan 20 yaşındaki Ekrem Kalkan hayatını kaybetti.