Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bayram öncesi aile içinde çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, miras davası nedeniyle aralarında kavga çıkan eniştesini av tüfeğiyle öldürdü, ablasını ise yaraladı.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile sokak ortasında karşılaşınca ortalık karıştı. Kadınlar sözlü münakaşaya girerken silahlarına davranan kocaları...

Türkiye Gündemi

Ankara'da iki rakip muhtarın tarafları arasında çıkan bıçaklı kavgada 4'ü ağır toplam 23 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün trafikte yaşanan yol verme kavgası nedeniyle bir kişi silahla vurularak ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde tartışan şahısları ayırmak isteyen 2 kişi silahla vurularak yaralandı. Zanlının silahından çıkan kurşunlar camiye de isabet etti.

Türkiye Gündemi

Devlet Hastanesi’nde, müdür yardımcısı ile tekniker arasında iddiaya göre malzeme alımıyla ilgili olarak kavga çıktı. Yaşanan kavga anları kameralara yansıdı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan vatandaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Sarıkadı köyünde seçim sonrası seçilen yeni muhtar ile eski muhtarın akrabaları arasında çıkan kavgada 5 kişi...

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Efeler ilçesinde 'yan bakma' iddiasıyla çıkan tartışmada 1 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli ise kısa sürede yakalandı.

Türkiye Gündemi

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan tekme, tokat ve yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.