Karadeniz ereğli Haberleri

karadeniz ereğli haberleri ve güncel karadeniz ereğli gelişmeleri, karadeniz ereğli ile ilgili tüm video, karadeniz ereğli fotoğrafları ve karadeniz ereğli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kentin birçok noktasında trafik sıkışıklığını azaltmak ve ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Süleymanlar, Uzun...

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan Sevgi ve Barış Plajı’na özellikle Batı Karadeniz bölgesinde en çok tercih edilen plajı arasında yer alıyor.

Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, OYAK/Erdemir yönetiminin kendi işçisine, Ereğli halkına ve belediyeye zulüm ettiğini söyledi.

Kdz. Ereğli

Bölgenin en sağlam ve teknolojik limanı Kdz. Ereğli’ye yapılıyor. Başkan Posbıyık: bu liman gelirleriyle 30 yıl Ereğli halkına hizmet verecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından işletilen ve kentin ticari hacminde önemli yer tutan Bozhane Limanı’nda güçlendirme ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Dünya Engelliler Haftası’nda özel öğrencileri ağırladı.

Kdz. Ereğli Müze Müdürü Ahmet Mercan'dan Uluslararası Müzeler Günü mesajı

Kdz. Ereğli

Başkan Posbıyık: “Ereğli çocukları dışarıda koloniler kurdu, ERDEMİR işe Karabük ve Kırıkkale’den işçi alıyor”

Zonguldak

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, meclis üyesi adaylarıyla birlikte Muhtarlar Derneği, Çilek Halk Otobüsçüleri...

Zonguldak’ı ilçesi Ereğli'ye bağlı Yaraşlı Yörük köyünde, iki yakayı birbirine bağlayan asma köprü alevlere teslim oldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde seyir halindeki halk otobüsünün motorundan dumanlar yükselince, kısa süreli panik yaşandı.

Backlink Paketleri