Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Türkiye’de Cittaslow’a üye olan 28 kentten biri olma özelliği taşıyan Safranbolu’da bayram bitti ama turizm yoğunluğu bitmedi.

Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde kestiği ağacın altında kalan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Karabük

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük'ün Kemikli Rampaları'nda tek yönlü olarak bayram yoğunluğu yaşanıyor.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti.

Karabük

Karabük’te otomobilin belediyenin yol süpürme aracına çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'te 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada otomobil içinde sıkışan sürücü ekiplerin çalışması sonrası...

Karabük

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve milletvekilleri. partililer ve f bayramlaştı.

Karabük

Karabük'ün Yenice ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası yol ulaşıma kapandı.

Karabük

Karabük Valiliği, D-100 Karayolunun Karabük sınırları içerisinde tır, kamyon, çekici ve tanker sinci araçların geçişine izin verilmeyeceğini açıkladı.

Karabük

Karabük Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, iftar sonrası düzenlenen Ramazan sohbetlerinde bir araya geldi.