Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Karabük

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi evler ve yapılar, sabah karşı etkili olan kar yağışı sonrası...

Karabük

Karabük'te yokuş aşağı hızla gelen minibüsün önce işçi servisinin dikiz aynasına ardından bir evin bahçesindeki duvara çarpması sonucu 5 kişi...

Karabük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 yıl aradan sonra 22 Mart Cuma günü Karabük'e gelecek.

Karabük

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, kent merkezinde yaşayan Eskipazarlılar için verilen iftar programında yoğun ilgi gördü.

Karabük

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol kontrolü sırasında durdurulan otomobilde, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Karabük

Karabük’te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldüren 14 yaşındaki çocuk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem’e destek amaçlı önceki gün Zonguldak’a geldi.

Karabük

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirmek istediği projelerini lansman toplantısında anlattı.

Karabük

Karabük’te çeşitli suçlardan araması bulunan 15 kişi yakalanırken, 11 şahıs tutuklandı.

Karabük

Karabük’te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.