Kağıthane Haberleri

Kağıthane haberleri ve güncel Kağıthane gelişmeleri, Kağıthane ile ilgili tüm video, Kağıthane fotoğrafları ve Kağıthane haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Evde eşi tarafından darp edilerek bıçakla yaralanan bir kadın, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kocasını sokak ortasında göğsünden bıçakladı.

Türkiye Gündemi

Evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca...

Türkiye Gündemi

Bir tekel bayisine gelen 2 şahıs, dükkanın kilitlerini kırarak içeri girdi.

Türkiye Gündemi

Tünelden hızını alamayarak çıkan lüks cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle viyadüğün beton direğine çarptı.

Türkiye Gündemi

Tem Otoyolu Seyrantepe mevkiinde üst geçidin korkuluklarına çıkan bir kadın, intihar girişiminde bulundu.

Türkiye Gündemi

Bir zincir markette kadının etek altını fotoğrafladığı iddiasıyla tutuklanan, daha sonra tahliye edilen komiser S.E.’nin davasında mahkeme, dosyanın Uzlaştırma Bürosu’ndan...

Türkiye Gündemi

Kağıthane’de uyuşturucu baskınına giden Mobil Park timine, içerideki şüpheliler otomatik ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Türkiye Gündemi

Kağıthane ilçesinde bir sitenin parkında yaşanan olayda, bir genç kadının çocuğunun köpeğe top attığını iddia ederek tartışma çıkardı.

Türkiye Gündemi

Kağıthane'de bir baba, eşinin ayrılmasının ardından çocuklarına yönelik korkunç bir eylemde bulunarak, 4 çocuğunu iple bağlayarak işkence yaptı.

Türkiye Gündemi

Kağıthane'de işe gitmek için evinden çıkan bir genç, motosikletle gelen kasklı iki kişi tarafından kapkaça uğradı.

Türkiye Gündemi

Kağıthane'de kaldırımda oturan bir kişinin üzerine ikinci kattan kedi düştü. Kedinin adamın üzerine düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Türkiye Gündemi

Kağıthane’de bir şahıs kendisinden ayrılan eski sevgilisinin park halindeki lüks otomobilinin camını kırdıktan sonra benzin döküp kundakladı.