İşçi Haberleri

İşçi haberleri ve güncel İşçi gelişmeleri, İşçi ile ilgili tüm video, İşçi fotoğrafları ve İşçi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Yalova’nın Altınova ilçesinde tersane işçilerinin kaldığı otelde sobadan sızın karbonmonoksit gazından zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Bir inşaat firmasının şantiyesinde elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde elektrikli ısıtıcısından çıkan yangında hayatını kaybetti.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde belediye ekiplerinin kazı çalışmaları sırasında patlayan doğal gaz borusu alev alırken, bir işçinin yüzünde yanık oluştu.

Türkiye Gündemi

Tunçbilek beldesindeki özel bir kömür ocağında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bartın

Bartın Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2024 yılı için toplu sözleşme imzalandı

Düzce

Düzce Belediyesi’nde en düşük maaş 25 bin 500 lira oldu

Türkiye Gündemi

Çalıştığı işyerinde, patronu tarafından sürekli aşağılandığını, görev tanımı dışında işlerin zorla yaptırıldığını öne süren işçiye yargıdan müjde geldi.

Türkiye Gündemi

İnşaat halindeki binanın iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Çalıştığı fabrikada pres makinesine sıkışan işçi, feci şekilde hayatını kaybetti.

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, TTK’da işbaşı yapan işçileri ziyaret etti.

Türkiye Gündemi

Bir kozmetik deposunda çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybederken, 3 işçi de ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Geç saate kadar çalıştığı işyerinde evine bırakılmasını isteyen Ayhan Gülal, 22 yaşındaki patronunun oğlu tarafından kalbinden bıçaklandı.