Göçük Haberleri

Göçük haberleri ve güncel Göçük gelişmeleri, Göçük ile ilgili tüm video, Göçük fotoğrafları ve Göçük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kilimli

Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte kalan işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde kaçak ocak’ta meydana gelen göçükte bir gurup vatandaş tarafından görev yapan gazetecilere saldırdı.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessesesi’nde göçük meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Kütahya'da okul inşaatına beton dökülürken göçük meydana geldi. İnşaatta bulunan işçilerden 5'i yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Gelik İşletme Müdürlüğü'nde meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçiden haber geldi. Göçük altında kalan...

Zonguldak

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Gelik İşletme Müdürlüğü'nde meydana gelen göçükte bir maden işçisi ağır yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'na aile Gelik Müessesesi'nde göçük meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Fabrika inşaatında kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçi Selendi ilçesinde toprağa verildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta özel maden ocağındaki göçükte ölen 42 yaşındaki Şenol Zurnalı’nın aynı ocakta birlikte çalıştığı oğlunu evlendirmek için emekli olmasına rağmen...

Kilimli

Zonguldak’ta özel maden ocağında meydana gelen göçükte ağır yaralı olarak kurtarılan Şenol Zurnalı hastanede hayatını kaybetti.

Zonguldak

SON DAKİKA: Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik Beldesi'nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında göçük meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon borusu döşerken meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.