Genç kız Haberleri

Genç kız haberleri ve güncel Genç kız gelişmeleri, Genç kız ile ilgili tüm video, Genç kız fotoğrafları ve Genç kız haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Türkiye’nin konuştuğu akran zorbalığı ile ilgili yapılan açıklamada, adli ve idari işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Zonguldak

Zonguldak'ın İncivez Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil genç bir kıza çarptı.

Türkiye Gündemi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki genç kız geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Asılsız ihbarda bulunarak ekiplere saatlerce kendini arattıran genç kız, akıl sağlığı raporu için hastaneye sevk edildi.

Türkiye Gündemi

Nevşehir’de canı sıkılan 16 yaşındaki genç kız, 112’ye yalan ihbar vererek kendisini saatlerce arattırdı.

Türkiye Gündemi

Tanrı tarafından görevlendirildiğini ve doğaüstü yeteneklere sahip olduğunu öne sürerek genç kızları taciz eden şahıs tutuklandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta İstasyon Caddesi üzerinde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında genç bir kız yaralandı.

Türkiye Gündemi

Her yaş grubunun beğeneceği bir tatlı

Zonguldak

Özel Haber - Zonguldak’ta Ramazan Bayramı’nda lunaparka giden ancak bir daha eve dönmeyen 16 yaşındaki Ö.K.’nin kuzeninden hamile kaldığı öğrenildi.

Türkiye Gündemi

15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde işe gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki genç kız, İstanbul’da bulundu.

Türkiye Gündemi

Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde evinde bilinmeyen bir nedenle bıçakla yaralanan 20 yaşındaki K.P. hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili evde bulunan bir kişi...