Fotoğraf Haberleri

fotoğraf haberleri ve güncel fotoğraf gelişmeleri, fotoğraf ile ilgili tüm video, fotoğraf fotoğrafları ve fotoğraf haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencisi Özlem Devrişoğlu, Türkiye genelinde...

Türkiye Gündemi

Bir zincir markette kadının etek altını fotoğrafladığı iddiasıyla tutuklanan, daha sonra tahliye edilen komiser S.E.’nin davasında mahkeme, dosyanın Uzlaştırma Bürosu’ndan...

Türkiye Gündemi

Sokak ortasında şortlarını indirerek fotoğraf çekilen 2 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Türkiye Gündemi

Ataşehir’de belediye otobüsünde kadınların fotoğrafını çekerken yakalanan şahıs, “Gözümüz kayıyor, böyle giyinmenizi kınıyorum” dedi. Gözaltına alınan şahıs karakola götürüldü.

Asayiş

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi önünde kadının gizlice fotoğraflarını çektiği iddia eden şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gelen yerli ve milli araç Togg ilgi odağı oldu. Aracı gören fotoğraf çektirme yarışına girdi.

Zonguldak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Jandarma standında Milli muharebe MPT-76 piyade tüfeği ile fotoğraf çektirdi.

Türkiye Gündemi

Dün yaşanan ve 4 kişini boğularak öldüğü piknik faciasında hayatını kaybeden 2 kişinin kuzen oldukları ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

Yıl sonu pikniğine giden 16 kişilik öğrenci gurubundaki bir öğrenci gölet üzerinde köprüde fotoğraf çektirmek isterken dengesini kaybederek suya düştü.