Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hesap uzmanıyım diye övünenler dimyata pirince giderken evlerindeki 40 milletvekilinden de olmuştur.

Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2002 yılından beri girdiği 15 genel seçim, referandum ve yerel seçimi kazandı.

Zonguldak

Zonguldaklı eski futbolcu Mesut Özil, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı. 

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde sayılan tüm sandık sonuçlarına göre, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 55.45 oy oranı ile ilçeden birinci çıkan lider...

Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz Buluşması'nda yaptığı konuşmada, "Yarın akşam öyle bir kazanacağız ki, kirli eller dışında kimse kaybetmeyecek.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve partinin genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

Türkiye Gündemi

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasının ardından tepkiler peş...

Siyaset

AK Parti Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Çaycuma ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı.

Türkiye Gündemi

Türkiye 14 Mayısta yapılacak seçimlere hazırlanırken çocukların Tayyip Dede sevgisi yüzlerde tebessüm oluşturuyor.

Siyaset

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Düzce’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.