Emniyet Müdürü Haberleri

Emniyet Müdürü haberleri ve güncel Emniyet Müdürü gelişmeleri, Emniyet Müdürü ile ilgili tüm video, Emniyet Müdürü fotoğrafları ve Emniyet Müdürü haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Fahri Aktaş’ın Zonguldak’tan ayrılmasının ardından İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç paylaşım yaparak, “Kıymetli müdürüm ve kardeşim…” ifadesini kullandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta 2021 yılında göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Manisa'ya atandı. Aktaş için uğurlama töreni düzenlendi.

Zonguldak

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş atandığı Manisa’ya gitmeden önce anlamlı bir mektupla vatandaşlara veda etti

Zonguldak

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Manisa’ya tayini çıkan Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Zonguldak

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın tayini sonrası üzüntüsünü paylaştı.

Alaplı

Zonguldak Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, Bayburt Emniyet Müdürlüğü'ne tayin edildi. Çelik, 2019 yılından bu yana Alaplı İlçe Emniyet...

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Devrek İlçesine atanan 2.sınıf Emniyet Müdürü Yener Yaşar ve Kilimli İlçesine atanan 3.sınıf Emniyet...

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kayalıklara çıkan kadını Alaplı Kaymakamı ile Alaplı Emniyet Müdürü ikna ederek vazgeçirdi.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdür Fahri Aktaş, yerli ve milli araç TOGG'la şehir turu attı.

Zonguldak

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Zonguldak’ta toplamda 1100 polis memuru görev yapıyor.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş oyunu kullandı.

Türkiye Gündemi

Emekli emniyet müdürlerinden oluşan 2023 Demokrasi Platformu, 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.