Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Çorum’un Alaca ilçesinde iki aile arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Çorum’un Osmancık ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Çorum’un Alaca ilçesinde havanın yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Çorum'un Alaca ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Çorum’un Alaca ilçesinde oynanan amatör maçta sıcak havadan etkilenen 2 futbolcu hastanelik oldu.

Bolu

Bolu'dan gelin almaya gelen Çorumlu damadın arkadaşları, gelin konvoyunun önünü tavla masası kurarak kesti. Tavla oyununun üzerine para bırakan Damat,...

Polis memuru Hüseyin Çoldur, komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan’ı tabancayla vurarak öldürdü.

Bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çalışan çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2 kişi öldü, 1...

Asayiş

Çorum-İskilip karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında anne ve kızı hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Karaburun köyünde, fırtına düğün yerini savaş alanına çevirdi. Düğün çadırı, masa ve sandalyeler fırtına nedeniyle uçtu.

Türkiye Gündemi

Çorum'da 14 yaşındaki kızın üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulunduğu anlar kameraya yansıdı.