Bolu Dağı Haberleri

Bolu Dağı haberleri ve güncel Bolu Dağı gelişmeleri, Bolu Dağı ile ilgili tüm video, Bolu Dağı fotoğrafları ve Bolu Dağı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı'nda sis sebebiyle yer yer görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü.

Bolu

Bolu Dağı'nın D-100 karayolu geçişinde aralıklarla yağmur etkili olurken, sis nedeniyle de görüş mesafesi yaklaşık 30 metreye kadar düştü.

Bolu

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde yiyecek ararken kafasını tenekeye sıkıştıran köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bolu

İstanbul ve Ankara’yı birbirine bağlayan geçiş noktası Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu geçişinde aralıklarla kar yağışı etkili oluyor.

Bolu

Bolu’da, Anadolu Otoyolu ve D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

Bolu

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı.

Bolu

Bolu Dağı D-100 kara yolunda sis nedeniyle 3 araç birbirine çarptı. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Bolu

Bolu Dağı Tüneli ulaşıma kapatılacak, tünel tüpleri uzatılacak.

Düzce

Avrupa ile Anadolu'yu birbirine bağlayan Türkiye'nin en önemli kara yolu geçişlerinden olan Bolu Dağı Düzce kesiminde denetimlerde kış lastiği takmayan...

Bolu

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı’nda sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur kar yağışına dönüştü.

Bolu

Bolu’da gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde ve D-100 Karayolu Bolu Dağı...

Bolu

Boludağı tünelinin onarımı tamamlandı, toplam uzunluğu artırıldı, yarın ulaşıma açılıyor