Bitlis Haberleri

Bitlis haberleri ve güncel Bitlis gelişmeleri, Bitlis ile ilgili tüm video, Bitlis fotoğrafları ve Bitlis haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bingöl'de madde bağımlısı bir şahıs, cadde üzerinde önüne gelene bıçakla saldırdı.

Türkiye Gündemi

Bitlis’te doğa yürüyüşüne çıkan Dr. Cihan Önen, kargaların saldırısı sonucu ağaçtaki yuvasından düşen yavru baykuş için seferber oldu.

Türkiye Gündemi

Dünyanın ikinci büyük krater gölü olan Bitlis'in Tatvan ilçesi sınırlarındaki Nemrut'ta kış uykusundan uyanan maskot ayılar tehlike saçıyor.

Türkiye Gündemi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde akıntıya kapılan 3 deniz bisikletinde bulunan 10 kişi kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde kanonun devrilmesi sonucu Van Gölü'nde boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Asayiş

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada yaralanan AK Parti Aydınlar Belde Başkanı Tacettin Karamercan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Eski belediye başkanı ile belde başkanının içerisinde bulunduğu otomobilin hafif ticari araçla çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Asayiş

Van-Bitlis kara yolunda yolcu otobüsüyle tırın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 4'ü ağır 30 kişi yaralandı.

Çıplak fotoğraf ile şantaj yaparak 32 kişiden 1.5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve ürün satma vaadiyle 1.5 milyon dolandırdığı...

Asayiş

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kontrolden çıkan yolcu otobüsünün dereye yuvarlandı.

Türkiye Gündemi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde ısınmak için sobaya dökülen tinerin parlaması sonucu 1 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bitlis’in Mutki ilçesinde kaçırdığı kızın evini basan şahıs, 3 kişi öldürdü 1 kişiyi de yaralayıp olay yerinden kaçtı.